Skip to main content
0

Op 31 januari organiseren het Nationaal Topzeilcentrum en uitgeverij Hollandia de boeklancering van Passie voor Presteren – Wat leiders kunnen leren van topzeilers. Het belooft een interactieve middag te worden waarin de Olympisch medaillewinnaars en hun coaches samen met mij de parallel trekken tussen topprestaties op het water en op de werkvloer.


Agenda voor de middag:

Welkom bij Topzeilen

Warming up 

Altijd in de JA-stand! Topzeilers zijn maximaal aangesloten bij de veranderingen om hen heen en weten daar optimaal gebruik van te maken. Hein geeft een inleiding in zijn boek Passie voor Presteren.

Drie parallelle workshops: Jaap Zielhuis, Roelof Bouwmeester en Kiran Badloe

  • Hoe bereik je agility op het water en wat betekent dat voor agility op de werkvloer? Kiran Badloe was de trainingspartner van Dorian in de voorbereiding voor zijn gouden medaille in Rio de Janeiro. Nu gaat hij zelf voor goud in Tokio. Als geen ander weet hij zich continu aan te passen aan nieuwe situaties.
  • Coachen op het water en coachen op het land: wat doen de zeilcoaches om professionals naar topprestaties te leiden? Roelof Bouwmeester behaalde in het eerste jaar als coach van zijn zus Marit goud op het Wereld- en het Europees kampioenschap. Terwijl zij geblesseerd was. Hoe doen zij dat?
  • Hoe met minder budget dan de concurrentie bij de top te eindigen? Bondscoach Jaap Zielhuis deelt zijn aanpak en inzichten voor het High Performance Team richting Tokio 2020. Topzeilen blinkt uit in vernieuwende aanpakken om met beperkte middelen het maximale te realiseren.

De officiële boekuitreiking en borrel. De schrijver is dan gaarne bereid je boek te signeren.

Datum: 31 januari van 15:00-17:00 uur

Locatie: Nationaal Topzeilcentrum Den Haag, Hellingweg 11A, Scheveningen

Reserveer nu! We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen!

 

RSVP:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Leave a Reply

www.heindijksterhuis.com