Skip to main content
0

 

coming-into-presence-book-slideI’ve been thinking what I like best as the launch of my new book. At first the idea was to organize a large meeting again in de Rode Hoed  just like last time with my book “I am back-with love.” I liked that tremendously and it was wonderful to work with Joseph Jaworski again.

But this time my book is more about deep transformation in humans and organizations. I’ve learned a lot the past 20 years but there is even more to learn. So I came up with the idea to organize several masterclasses in which we will dive deeper together in different topics around transformation. The first one will be about coaching and the inner development of the intervenor. The second masterclass is about Refinding the purpose of your organization. The setting will be more intimate at our UNOO office in Vogelenzang. Together we are going to learn about the essence of transformation.

In the webshop you can apply for the masterclasses. You will receive a signed copy of my book. I am looking forward to meet you!

Join the discussion 4 Comments

 • Hein says:

  It was fun today to receive everybody at the office and dive deeper into organizational transformation together

 • Albert Hoevelaken says:

  Hein,
  Ik heb je boek 3 maanden geleden gekocht en vind het prachtig. Ben zelf binnen de ICT op dit terrein actief en heb de afgelopen jaren m’n eigen transformatie proces doorgemaakt. Sindsdien merk ik dat ik een bepaalde missie drang heb op dit terrein. Om die reden ga ik binnen het ICT bedrijf Ordina (waar ik voor werk) een wisdom 2.0 achtige avond organiseren. Ik ben op zoek naar sprekers en vandaar de vraag: ben jij te boeken?
  Ik hoor graag van je,
  met vriendelijke groet,
  Albert Hoevelaken

 • Hein says:

  Dag Albert,
  Ik ben graag bereid om op een dergelijke avond te spreken. Mail even wat je idee is naar hein@unoo.eu,
  Met hartelijke groet,
  Hein

 • Hein says:

  Op de facebookpagina vind je het laatste nieuws over mijn boek: https://www.facebook.com/comingintopresence

Leave a Reply

www.heindijksterhuis.com