Skip to main content
0

Underneath you will find the link to the slides that I used today for the Dutch Professional Coach Association NOBCO. It turned out to be an inspiring meeting for approximately 100 coaches. I addressed a few things of my upcoming book. The response was great, so I need to continue writing…

NOBCO slides 03062013

Join the discussion One Comment

  • Inge Knoope says:

    Het was een boeiende presentatie. Normaal gesproken ben ik erg bescheiden, maar deze keer voel ik toch de aandrang vooral zelf ook iets te willen ‘zenden’. Na afloop bij de NOBCO, heb ik gevraagd of ik er mijn gedachten over mocht delen. Met name het nieuwe boek van Scharmer (van ego systemen naar eco systemen) is waterdicht in één beeld overdraagbaar dmv mijn tekening. En de handelingsperspectieven vloeien er regelrecht uit voort.
    Wil je alsjeblieft reageren Hein?

Leave a Reply

www.heindijksterhuis.com