Skip to main content
0

 

We’re looking for a new UNOO office in nature. A place where everybody feels stimulated to reach their highest potential. Where we can work, dream, relax and create. This facade is pretty amazing and beyond what I ever thought was possible to work in. For sure, it will be something different after 20 years overlooking the highways of Amsterdam. We hope to invite you in 2013 to visit us in this wonderful place.

Join the discussion 2 Comments

  • Dag Hein, heel lang geleden waren wij collega’s en vorig jaar was ik bij jouw congres met Otto Scharmer. Hoorde van Etienne Jager dat je wegbent bij Cordes. Ik kijk nu naar je website en zie dat je een hele mooie kant bent uitgegaan in Nederland, Sri Lanka en nu ook op een mooie plek zo te zien. Heel veel succes en ik wil je graag een keer spreken.
    Hartelijke groet, Tanja

Leave a Reply

www.heindijksterhuis.com