Skip to main content
0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 11 oktober organiseren we een bijzondere dag met Joseph Jaworski. We zetten dan het gesprek voort dat we de 10e starten in de Rode Hoed. Dit doen we in de nieuwe locatie van Natuurmonumenten aan het Naardermeer. Samen gaan we op zoek naar de Oorsprong van verandering en ondernemerschap. Waar begint beweging? Wat houdt tegen? Waarom creëren we systemen die we niet willen? Hoe creëer je een beweging die het juiste doet? zijn vragen waar we ons met hoofd, hart en voeten over zullen buigen.

We doen dit door de natuur te beleven, korte inleidingen te houden, groepsdialogen te voeren, intervisie en muziek te ervaren. Naast Joseph zullen onder andere pianist Marc van Roon, Hadewych Kuiper (Hoofd Marketing Triodos Bank) en ondergetekende een bijdrage leveren.

We hebben samen met UNOO, Triodos Bank, de IONA Stichting en Vanvieren een bijzondere groep mensen samengesteld: innovatoren uit de gezondheidszorg, het onderwijs, de financiële sector, de overheid en meer. We willen bovendien het gesprek op gang brengen tussen de verschillende generaties: het gesprek tussen begin twintigers en de baby bomers en daar voorbij.

We starten om 9.30 uur en het programma loopt vervolgens tot 17.30 uur.

Hein Dijksterhuis

 

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor deze workshop, aanmelden kan via de shop in de menubar.

 

Joseph Jaworski is de bron van inspiratie voor vele leiders in de wereld. Na zijn boeken “Synchroniciteit” en “Presence” heeft hij nu “Oorsprong” geschreven. Het is de Nederlandse vertaling van zijn boek “Source.” Hij stond aan de wieg van Theorie U en verdiept dit gedachtengoed verder in zijn laatste boek.

Marc van Roon is een begenadigd pianist die eerder met Joseph heeft gewerkt in leiderschapsprogramma’s. Als geen ander weet hij de muziek uit de zaal naar boven te laten komen.

Hadewych Kuiper is Hoofd marketing en communicatie van de Triodos Bank, zie: ‘Klein is het nieuwe groot’

Hein Dijksterhuis is oprichter van UNOO en schreef het boekje ‘I am back-with love’ over zijn presencing ervaringen in de Anza Borrego Desert. Als consultant ontwikkelde hij de strategie voor diverse organisaties met behulp van Theorie U.

Leave a Reply

www.heindijksterhuis.com