Skip to main content
0

Het belooft een bijzondere dag te worden 11 November in de Duif aan de Prinsengracht. Al ruim 140 mensen hebben zich ingeschreven!

Agenda: waarnemen, waarderen, willen & waarmaken
We ontvangen je in De schuilkerk ‘De Duif’ om 9 uur en we starten vervolgens om 9.30 uur met het programma. We eindigen de dag met een borrel rond 17.00 uur.

Otto Scharmer (Professor aan MIT en auteur van ‘Theorie U’ en ‘Presence’) zal dieper ingaan op het waarnemen van Tipping points in Theorie U. Paul Kloosterboer maakt met je ‘de waardevolle reis van het hoofd naar het hart’ en Hein Dijksterhuis zal met Bevis Watts (directeur Business Banking Triodos Engeland) je hoogste potentieel onderzoeken: wat wil je zelf en wat vraagt de toekomst van jou en je omgeving? Centraal staan de tipping points die je individueel, je organisatie of de maatschappij hebben te nemen richting duurzame transformatie.

Shailesh Bahoran laat ons met muziek ‘Tipping Points’ ervaren. De lunch is uiteraard verantwoord en organisch (plukte je al je eigen thee?).

Na de lunch zal Otto ons inweiden in zijn ideeën uit zijn binnenkort te verschijnen boek Society 4.0. Vervolgens verkennen we samen de toekomst en hoe je die na het nemen van je tipping point waar gaat maken.

Op onze facebook site ‘crossing the tipping point’ vind je al tal van inspirerende videos over tipping points: waarnemen, waarderen, willen en waarmaken. Upload ook vooral wat jou inspireert! Tevens vind je hier de laatste informatie over het congres.

Wij zien erg uit naar deze dag!

Tijd, prijs en locatie
Vrijdag 11 november 2011 van 9.30 – 17.30 uur in De Duif, Prinsengracht 756 te Amsterdam.

Deelnameprijs van Crossing the Tipping Point is € 495,-. Voor persoonlijk genodigden geldt een korting van € 50,-. Je kunt je inschrijven via een email naar Alice Neuteboom (neuteboom@cordes.nl) met vermelding van je naam, organisatie, postadres, telefoon en e-mail. Daarna ontvang je van ons de bevestiging met de faktuur.

Leave a Reply

www.heindijksterhuis.com